Masterclass Governance Code Cultuur 2019

NVTC nodigt u samen met Cultuur Oost en Cultuur college graag uit voor een Masterclass Governance Code Cultuur 2019. Prikkelende dilemma’s in besturen en toezicht in de cultuursector worden daarin besproken. Deskundige sprekers uit de sector zullen reflecteren op thema’s rond de rolneming van toezicht en bestuur en de interactie met stakeholders.

Locatie: Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

26 september 2019 van 16:00 – 17:30 met netwerkborrel tot 18:30.

Entree: gratis voor NVTC- leden en 75 euro excl. BTW voor niet leden.

Aanmelden kan direct via de onderstaande link naar het inschrijfformulier van Cultuur College.

Openingswoord Raad van Toezicht Cultuur Oost.   Keynote spreker is dr. Edwin van Meerkerk Universitair hoofddocent kunsteducatie en cultuurbeleid, onderwijs­directeur van de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit en tevens mede auteur van het boek Cultural policy in the polder (okt. 2018)  

Voorts spreekt Patrick Broekema adviseur van Cultuur en Ondernemen die als lid van de commissie  Governance Code Cultuur 2019 één van de opstellers is van de code.

Graag verwelkomen wij u bij deze Masterclass met ruimte voor vragen en/of het bespreken van praktijkcasussen van deelnemers.

Aanmelden kan direct via de onderstaande link naar het inschrijfformulier van Cultuur College             https://vraagformulier.typeform.com/to/knFVaS

met vriendelijke groet NVTC- bestuur, Cultuur Oost en Cultuur College

BEKIJK OOK