Als lid van de NVTC met korting naar de ‘Dag van het toezicht’

Vrijdag 16 mei 2014

TOEZICHT HOUDEN IN DE TOEKOMST

‘Toezicht op het primaire proces’

Graag attenderen we u op de ‘Dag van het Toezicht’. U bent van harte uitgenodigd om op deze bijeenkomst met collega’s van gedachten te wisselen over hun én uw visie op toezicht op het primaire proces. Als lid van de NVTC kunt u zich nu nog aanmelden voor een gereduceerd tarief. Tevens treft u in de bijlage het overzicht van de masterclasses aan, hier kunt u zich voor inschrijven.

Op vrijdag 16 mei organiseren zes vooraanstaande toezichthouderverenigingen een vervolg op de succesvolle bijeenkomsten Toezicht houden in de Toekomst 2012 en 2013. Deze dag zal ingaan op het toezicht in de volgende sectoren:

  • Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW)
  • Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ)
  • Vereniging van Toezichthouders in Onderwijsinstellingen (VTOI)
  • Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Kinderopvang (NVTK)
  • Nederlandse Vereniging Toezichthouders Cultuur (NVTC)
  • Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector (VITP)

Programma

In de ochtend zullen twee enthousiaste sprekers, Maarten Ducrot en prof. dr. ir. Jan Rotmans, vanuit verschillende invalshoeken ingaan op het thema van de dag ‘Toezicht op het primaire proces’ met als metafoor de sport. Halverwege de ochtend zal onder leiding van dagvoorzitter Annette van Trigt een spannende elevator pitch plaatsvinden met de voorzitters van de zes verenigingen.

In de middag kunt u kiezen uit een 13-tal masterclasses. Deze masterclasses zullen elk met een eigen accent ingaan op het thema. De middag zal worden afgesloten met een mystery guest. Aan het eind van de dag zult u met veel inspiratie en sportiviteit Papendal weer verlaten. U kunt uw keuze kenbaar maken op het digitale inschrijfformulier.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 16 mei 2014 in Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3 te Arnhem tussen 09.30 en 17.00 uur. Deze unieke sportieve locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Inschrijven

De deelnamebijdrage is € 295,00 voor leden van één van de zes toezichthouderverenigingen. Voor niet-leden bedragen de kosten € 495,00. De kosten zijn inclusief lunch, consumpties en parkeren, exclusief 21 % BTW.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website www.toezichtintoekomst.nl.

Na uw aanmelding ontvangt u een mailbericht met de bevestiging van uw deelname. Uiterlijk één week voor de bijeenkomst ontvangt u het uitgebreide programma, uw workshopindeling, de deelnemerslijst en de routebeschrijving.

Voor uw vragen staat ons congressecretariaat u graag te woord: M&T Events, Milene du Burck, per mail bureau@mtevents.nl of per telefoon 079 – 363 81 03.

U bent van harte welkom op vrijdag 16 mei a.s. in Congrescentrum Papendal te Arnhem.

 

 

BEKIJK OOK